Navštíveno 1792x

02.02.2007, 23:56 |
juro
Zdar, PG mi nic neříká, sice ho máme na krámě taky, ale nijak mě nepřesvědčily..
spíš bych ti doporučil třeba kompa PowerBass Evolution ES 6C
• Power Handling Capacity (Peak) : 170W
• Power Handling Capacity (RMS) : 85W
• Nominal Impedancel : 4 ohm
• Frequency Response : 45Hz - 22kHz
• Sensitivity : 91 dB/W/M
• Motor Structure : 10 oz
• Mounting Depth : 67 mm
160 mm DIN
25 mm hedvábní výška
Papírová membrána s příměsí syntetycké vlny, spevněná Kevlarem
Kaptonový nosič cívky
Butil-Gumový závěs
HP-LP 12dB/Oct. výhybky s nastavením útlumu výšky 0/-3/-6 db/oct.
ty jsou teď v akci jen za 2970Kč, což v této cenové relaci jsou fakt luxusní

03.02.2007, 12:12 |
jute pasaťák: Si robíš srandu, nie..? Však tie PB sa absolútne nechytajú na PG !!!
To je, ako by si porovnal Škodu s Toyotou.

03.02.2007, 12:32 |
juro pasatak: to porovnavas 400eu compa s powerbass,a este mas obchod s auto hifi tak to som stoho k............
sorrač, nekouknul jsem se pořádně na ten odkaz, já mám na krámě nějakou náhražku této značky pod jménem PG a nějakým způsobem jsem si to přiřadil k této....
stydím se :-(

03.02.2007, 13:43 |
Ricci Pasatak, vies vobec, co znamena znacka PG???
PHOENIX GOLD pre buducnost, ale to asi nepredavas...
to Ricci: hoši hoši, prostě jsem se spletl, to se může stát každému.. Na krámě mě prostě už asi 2 roky leží věci od PG audio, které jsou úplně o ničem. Tohle, nevím proč (na odkaz jsem nekoukal), jsem si aktuálně přiřadil k tomu, co mám na krámě. Napsal jsem svůj názor, který mě chytnul instinktivně.. Spletl jsem se, omluvil jsem se. Tak nevím o co ti jde..

03.02.2007, 13:56 |
juro ok omluvene.........

05.02.2007, 19:58 |
erix7 (K)
Jute , Juro a Ricci, kto z vas uz pocul naistalovane ES-6C a aspon v ruke drzal spominane PG z linku ??
Vase vyjadrenie inak nema ziadnu relevanciu. Juro sa pyta, - vas nazor na tieto compa. Ziadny produktivny nazor zu bohuzial nevidim.
moj nazor je, PG mal a stale ma good zosily, mal good kompa- elite, bohuzial to neboli PG. Je to moj naozor a nik sa snim nemusi stotoznovat.

09.02.2007, 23:00 |
juro erix7 :neviem ci som ta spravne pochopil ,ja tie compa PHOENIX GOLD XENON-6.5 mam doma,a este mam DLS R6A, SOUNDSTREAM XSC6.5 :kcel som len vediet ze ake su zvukovo ci su lepsie nez tie ostatne ,Ricci mi uz pisal este predtim ako som dal tento link a Jute ich pocuval somnou ale neosadene a jeho nazor bol ze su lepsie nez tie DLS a SOUNDSTREAM takze asi takto inak Dik tiez za tvoj nazor........

12.02.2007, 04:43 |
erix7 (K)
Juraj, OK
a v com lepsie ? vazne ma to zaujima, vs R6A ? ake pdomienky testovania, ake nahravky ste pocuvali, rozspis sa prosim. dakujem.

12.02.2007, 07:54 |
pelo vy ste počúvali neosadené repro a dokážete tvrdit, že su lepsie ako niake ine? :D pomoooc
ak by boli nejake z menovanych na predaj mal by som zaujem, najlepsie tie xenony.

12.02.2007, 10:17 |
jute drumatiq: Ty na xenony zabudni...
pelo a erix7: Potom sme ích skúšali osadené všetky v uzavretej ozvučnici, použitý zosík bol Soundstream Reference 500. Počúvali sme rôzne žánre klasiku aj R&B, soul, trance, atď a proste xenony sú naj... Zvuk je presný, neskreslený, vyvážený, prirodzený a pomocou výhybky si viete ešte doladiť výšky podľa potreby.

12.02.2007, 11:34 |
pelo no tak to je ine ked boli osadene a mohli ste ich priamo proti sebe porovnat.
to ako preco?Myslis tym nieco osobne?

12.02.2007, 20:37 |
juro JUTE vam to popsal na jednotku ,na predaj su tie DLS R6A zvukovo su tiez dobreA este SOUNDSTREAM xsc6 onieco horsi zvuk ako tie DLS ka,XENON idem montovat do auta...........

12.02.2007, 21:26 |
jute drumatiq: Ty dobre vieš.... Nemám rád také " finty " , ako to s tou PG 600.1 Mám o Tebe svoju mienku.... Rozvádzať to nebudem... Proste aj keby wir tie reprá PG Xenon náhodou niekedy predával, tak pre Teba je to neaktuálne!!! Len toľko som chcel povedať.
jaaj no to bola teda finta,ked sa nevies spamatat z toho ze si nieco prehral..to uz je ale tvoj problem i ked nechapem ake mas ty rozhodovacie pravo na tie kompa?Pokial dobre vidim nepredavas ich ty resp. nevlastnis ich.

13.02.2007, 11:21 |
jute Ty tupec, dobre vieš, že ten zosík mal byť môj... Vieš čo? Mám Ťa v p... Vôbec nie je podstatné, že kompá nie sú moje, proste wir Ti ich nepredá!!!

13.02.2007, 12:01 |
drumatiq | Upraveno: 2007-02-13 12:02:17
tupcom mozes volat toho koho rano vidis v zrkadle, a nie to vobec nemalo byt tvoje sa spamataj lebo vidim ze mas z toho dozivotnu traumu, serem na to.

13.02.2007, 12:12 |
jute Vieš čo je tvoj problém..? Že moc fetuješ a lezie Ti to na mozog. Si chudák a je mi Ťa lúto...
teraz si sa prejavil...hmm inteligent.

13.02.2007, 12:56 |
pelo :-) ešteeeeeeee no táák

13.02.2007, 17:16 |
juro HELE JEBACI TIE COMPA NEBUDEM PREDAVAT A AJ KED NAHODOU TAK TIE COMPA POJDU K JUTEMU ,,,,INAC MA JUTE STYM PG600.1 PRAVDU.. A KCEL SOM NAZOR NA TIE COMPA ALE SA TU NIC INE NEROBI LEN SA J.B.T.ALE ASPON JE SRANDA NO TAK DALEJ: JUTE NENECHAJ SA::::::::::::

13.02.2007, 18:16 |
jute drumatiq: Mne je úplne jedno či som podľa Teba inteligent, alebo nie....
Vieš čo... ? Bozaj ma v riť.... :))))))

13.02.2007, 18:20 |
jute juro: Díky bratu....

13.02.2007, 22:36 |
m1tv tak a ted cely znova ale česky dekuji:)) sry za ot..
jasne rit ti budem bozat mozes si ju sam som neni nanu zvedavy.Hovno viete o tom jak to bolo a ty juro detto, mali chlapci na ihrisku co si nadrziavaju, si kupujte radsej veci do piesku na hranie ako do auta.

14.02.2007, 10:22 |
jute Ten pravý sa ozval, čo odomňa chcel 9855-ku, Olympic Goldy a čo ja viem, čo ešte... a od wira 7998-ku a teraz xenony. Však ty si to rádio vtedy prvý krát videl na vlastné oči! Bol si aspoň nadržaný.. ? :)))) Ty na poriadnu muziku ani nemáš... a rozumieš sa do toho, jak hus do piva. :)) Takže v piesku sa môžeš hrať sám a keď budeš moc dobrý, tak aj lízatko dostaneš :)))))))) PS: Poslúchaj ! :))
haha jasne ty si king normalne si ma pobavil, hovno vies v riti si bol.

14.02.2007, 11:14 |
jute V riti mojej budeš ty, ak Ti to ovšem dovolím... :) Ale asi nie.. a ani lízatko už nedostaneš, lebo neposlúchaš synku ! :))))))))

14.02.2007, 16:20 |
Cenda to je zajimavy. Rikat tohle v cestine, je to sprosty. Ale v tej slovenstine mi to prijde takovy umirneny, az vesely :-)))

14.02.2007, 18:00 |
Ricci Hehe, aj od vas sa snazil Drumatiq nieco kupit?

14.02.2007, 18:37 |
juro Hele Drumatiq co vlastne kces,ked nevieme ze ako to cele bolo tak co to nevysvetlis:no a na tie compa aj tak nemas love lebo ste mali moznost kupit 7998ku a sa ti to zdalo vela ,lenze to radio neviem ci ma este niekto na SK a CZ sa predava za 16000Ck,tak ze neni ocom.......

14.02.2007, 22:40 |
jute Jasné, že na to nemá love... Však aj 9855-ku chcel zadarmo, špekuloval jak babka s p.ču.... A dnes som sa podozvedal, koľko ludí ho "priam zbožňuje" !
Len nech si píše, čo chce... Aj tak kopec ľudí vie, čo je zač...
Ricci: Snažiť sa môže... Má to marné chlapec... :)))))))))

15.02.2007, 08:32 |
drumatiq | Upraveno: 2007-02-15 08:37:09
dobre si to napisal sme mali moznost co znamena ze to chcel niekto iny nez ja a preco to nekupil to uz bolo jeho rozhodnutie, PG bola dohodnuta ze ju zoberem hned ako sofortkauf respektive ze zoberem vsetko co mal na predaj este predtym nez tam niekto dal bid som mu ponukal co pozadoval ze nech zrusi aukciu ale on to nestacil stopnut bo namal pristup k internetu tak to pokracovalo dalej ludia zacali pridavat co som mal robit?Ostatok vies ostatok bol diskutabilny a mozme sa o tom hadat donekonecna. 9855 som nechcel zadarmo zase nekecaj sprostosti viem co to radio stoji a ty si mal taku cenu po com sa predava v zaruke,v krabici,s manualnom a DO ty si k tomu nemal nic len hole radio tak logicky som chcel dohodnut lepsiu cenu...Este nieco?

15.02.2007, 09:24 |
jute Predal som 6 kusov 9855, tak ma nepouču o tom, akú som mal cenu... :))
Ani jedno s tých modelov som nemal dlhšie, ako cca 2 týždne a niektoré sa predali do 2. dní. Takže nie je o čom... Pár ľudí mí povedalo, čo si zač a ích názor sa presne stotožňuje s mojim. Byť na tvojom mieste, tak na tieto fóra ani nechodím... Aspoň by na Teba viacerý ne.ičovali... Alebo, keď si už taký trúfalí, tak radšej buď potichu a neupútavaj na seba, nech nikto nevie, že si tu... PS: Uvedom sa konečne... Však nevidíš, že aj pre ostatných si na smiech ?!
Par ludi?A to je kto?Na smiech si akurat ty bo sa tu donekonecna chces hadat za nejaku picovinu, a vytahujes tu na mna vsetky mozne hovadiny to je najjednoduchsie robim to aj ja?Tak mi povedz kto je tu na smiech?9855 ok si mal svoju predstavu a ja zase svoju jednoducho sme sa nedohodli a co?

15.02.2007, 10:34 |
jute Chceš vedieť ? Tak wir a Ricci su hneď dvaja a ďaľší traja, čo mi písali si neželali byť menovaní, ale určite ich dobre poznáš a možno aj tušíš o ktorých sa jedná... A túto debatu si začal rozvádzať ty, jasom Ti len napísal:
drumatiq: Ty na xenony zabudni... Mal si pochopiť o čo ide a mal by si pokoj ! Jedná sa o to, že s Tebou tu proste niektorí ľudia obchodovať nechcú...!
dalsi traja tak to si si pekne navymyslal sak preco nenakydat na niekoho mozno sa ulavi. Napis mi to sukromne.Jo a wir je dalsi pripad ktoreho si si vymyslel respektive zmanipuloval uz som to tu vysvetloval to nebolo pre mna ja som o to zaujem nemal a wirovi som ani nenavrhol ze chcem od neho nieco kupit jednoducho chalan chcel radio a chcel ho videt tak som mu to sprostredkoval nech vidi a rozhodne sa zato ze to nechcel zato ja nezodpovedam.

15.02.2007, 13:42 |
jute Trepeš dve na tri kámo.... :)) Si stratený prípad... Pezinok Ti to istí...

15.02.2007, 22:35 |
juro HELE JEBACI JEBTE UZ NATO NA KONCI SI AJ TAK DATE SPOLU KAVU A VELKE PIVO
no jo aj tak ma to uz nebavi..